Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Bu Ramazan ı nasıl hatırlayacaksın?

Bu sene ki ramazanın evvelki ramazanlardan daha ziyade dışarıdaki bazı yürüyen müslüman kimlikli iblisler tarafından daha itibarsızlaştırıldıgıan dün Üsküdar sahili ve Çengelköy sokaklarında iliklerime kadar hissettim.
O koskocaman ”başı türbanlı” hanım da dahil kapılarda güneşlenip yakılan sigaraların yüzümüze yüzümüze üflemesinden zerre hicap duymayan, sahildeki nasipsizlerin sandviçlerini oruçlu insanlara aldırış etmeden keyifle Allahın yarattığı midelerine indirmeleri.

Hiçbirisi canımı acıtmadı da dolama şal bağlayıp bankta oturan hanım kardeşim beni bitirdi. Şöyle gözümü kırpmadan kendisine ifadeli bir bakış attım ama umrunda dahi değildim. O afilli sigara içişine ve dahi o öz güveni büyük kasıntısına miktar ara vermeden devam etti.

Velhasıl Ramazanımız cümle islam ümmetinden razımıdır şahit olduklarıma bakarsak genele entegre edemiyoruz fakat gayret edenlerden razı olmasını temenni ediyoruz.

Allahım tekrarına kavuşmayı nasip eylesin.

@sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. in her gece sahurumuzu kutlamasıyla fkramazan0fkgul17
Geçen yılki fırtınalı ramazandan sonra daha sakin bir dönem geçirmemle hatırlayacağım.
Tabi ki her ramazan da olduğu gibi Filistinli kardeşlerimize uygulanan zulmü izlemekle geçirdiğimizi hatırlayacağım fkagla2

Bu ramazan nasıl gelip geçti anlamadım,, 😳
Hüzün var şimdi,,, 🙃

bu ramazan şundan dolayı diyebileceğim aklımda kalan belirli bir şey yok,,, her zaman gibi mübarek bir ramazan ramazan yaşadım farklı bir şey olmadı,,, 🙃

Bu ramazan maalesef maalesef Gazze'deki insanlar için akıl almaz bir şekilde geçiyor,
Rahman olan Rabbimiz diliyorum tez vakitte Filistin'e, doğu Türkistan'a Suriye'ye, Somali'ye, Hindistan'dan zülm gören Müslümanlara dünyanın hangi köşesinde zülm gören bütün Müslümanlara selamet versin, bayramlar yaşatsın inşallah,,,

İlk kez benim için oruç tutmak zordu. Ama ben ilk kez teravih namazını eksiksiz kıldım . Pardon 1 gün çok hastaydım gitmedim. Ama genelde teravih yada vakit namazlarınının sünnetini kılmam. Müslümanların azınlıkta olduğu bir yer olmasaydı yine kılmayacaktım. Teravih benim için müslümanlarla bir araya gelmek için aracıydı sadece.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri