Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son dakika Bu İllerde Maske Takılması Zorunlu Hale Getirildi!

EfuL!mEfuL!m is verified member.

𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
FK Admine
Bu illerde maske zorunlu hale getirildi arkadaşlar ve sokağa çıkma yasağındaki ceza ücreti uygulanacak.

Maskesiz sokağa çıkma ceza-i ücreti 3150₺

Ekli dosyayı görüntüle 2788

çok saçma .. ya bunlar iş olsun diyemi karar aldık süsü veriyorlar . abi ne kadar saçma bir ülkedeyim ben istanbullu olarak giderim bulaştırırım maskesiz yere gelirim. yav çok saçma abi çok.
toplandık karar aldık iş yapıyor görünelim şura sebest olsun vaz geçtim şunlarda maske taksın gibi . dalgamı geçiyor bunlar yav . . La imkanım olsa ülkeyi terk edeegim yeminle dengesizler

Küçük bir saçmalık anlatıyorum;
Bizim hanımın memleketine diyarbakırdan tarım işçileri geldi.
O ara bizim hanımıda memleketine bıraktım,hastane baş hekimidr arkadaşının babasıymış.
Demiş ki hanıma, ya abicim siz geldiniz de sizi 14 gün karantinaya alalım mı?
Bizim hatun durur mu yapıştırmış cevabı; efenim tarım işçileri merkezlere gelmeyecek dediniz, marketlere girmeyecek dediniz, maskesiz dolaşmayacak dediniz ama sizin koydugunuz hiç bir kurala uymadılar sizlerde herhangi bir yaptırımda bulunmadınız.
Bu virüs diyarbakırlı yüzlerce işçide yokta bi benle çocuklarımda mı var?
Onları hangi akıl mantıklı karantinaya almayıpta beni alma teklifinden bulunuyorsunuz deyince adam kızmış ama zannımca münakaşa olmasın diye iyi oturmalar size deyip işe gitmiş.
Diyeceğim şu, kimi kimden nasıl korumaya çalışıyor hükümet anlamıyorum.
Maske mi takılcak?
Yav tüm ülkeye zorunlı getir 30+1 nedir ya da ne bilem 3-5 vilayete zorunlu kılıp diğerlerine serbestlik nedir.
Haktan bahsedilmiş yukarıda mesajlarda; hakkım hukukum var ise iki cihanda da sorsun kainatın sahibi hem bunlarla bizi kandıranlara hem de sorumsuz vatandaşa.

Son düzenleme:
Böyle önünü alamazlar daha çok yayılır hem yasak ve ceza pek te etkili değil ,artık kalıcı çözümler şart

Arkadaşlar bir gerçeği ıskalıyorsunuz. Bu ülkenin ekonomisi çökük. Başta sokağa çıkma yasağı olmak üzere artık hiç bir şey yapamaz. Elinden gelen bu. Vakaların çok fazla olduğu illere yasak gelmiş ki bu yanlış, bir vaka bile olan ile yasak konmalıyfı. Hatta tüm illere çünkü gizli vaka çok fazla, insanlar karantinaya girmemek için hastaneye gitmiyor.

Maalesef eldeki malzeme bu, sistem kokuşmuş, yapacak bişey yok bu saatten sonra, bu saatten sonra verilen tabloyada güven olmaz

Sokağa çıkılsın,çıkılmasın değil konu,sokağa çıkıldığı zaman maske takılmalı,bu kadar zor değil ve bunun için yasağa gerek yok,biraz özsaygı,biraz etrafa saygı,hepsi bu..

Ben bir türlü idrak edemiyrum bu kadar zor mu mesafeli ve maskeli yasamak ne kadar tahammülsüz milletiz ALLAHım!
Sağlık elden gitmeyince ögrenemeyecek toplum ile iç içeyiz ..
Kimileri "bana birşey olmaz korona bana gelemez" gibi külhanbeyli yaklaşır ..
Kimileri "Bu millet neler gördü buda birşey mi" der ..
Kimileri "korona kime bulaşacagını bilir" gibi saçma ayrımcılık tesadduk eder ..
Yok Sağlık bakanlıgı nazik yaklaşmayacaktı koyacaktı ekrana saat bası entübe hastalarının canlı görüntülerini belki ehemmiyeti daha iyi o cahil beyinlerine işleyecekti ..
Arkadaslarr iç ferahlatıcı yorum yapmak isterdim ama,biz maskemizi nefes ihtiyacı gibi benimsemez ihmalde çığır açarsak korona denen illet hep ensemizde olacak ..
ALLAHım herbirimize oldugumuzdan daha çok ihtiyatlı davranmak nasip etsin ..
Yoksa evlatlarımıza bırakılacak huzur dolu dünyamız olamayacak ..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri