Bu hatalar besin degerini düşürüyor! (1 Görüntüleyen)

  • Kullanıcı AsyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Köşesi
Yemekleri hazırlarken, pişirirken ve tüketirken yaptığımız bazı hatalar besin değerinin azalmasına, hatta tümüyle kaybolmasına neden olabilir. Mutfakta bu 5 alışkanlığa dikkat!



FB_IMG_1602529679157.md.jpg

FB_IMG_1602529683590.md.jpg

FB_IMG_1602529685688.md.jpg

FB_IMG_1602529688037.md.jpg

FB_IMG_1602529689982.md.jpg

FB_IMG_1602529693855.md.jpg
 
Sebzeleri haşlayarak tüketmek en sağlıklısı bunun için mutfak aleti almayı düşünüyorum sadece kararsız kaldım hangisini almalıyım lm;;
Sebzeleri file ile dolaba koymak çok mantıklı ben sera kaplarımı kullanıyordum fileyi de extra düşüneyim teşekkürler şahane bilgiler @NoktAÜ)))
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri