Borsch Çorbası (1 Görüntüleyen)

  • Kullanıcı Ravza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çorbalar
Borsch Çorbası


a5d7b7ce745bde1dd93231a388b04172.jpg


Malzemeler

250 gr pişmiş sığır eti

1 adet kırmızı pancar

2 adet soğan

2 adet patates

1 adet domates

3 yemek kaşığı margarin

2,5 litre et suyu

1 adet limon suyu

1 paket krema

1 çay kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı

Soğanları soyup küçük küçük doğrayın. Lahanayı iyice yıkayıp ince ince kıyın. Pancarı, patates ve domatesleri soyup küp küp doğrayın. Tencerede yağı eritin, içine soğanları atıp kavurmaya başlayın. Soğanlara sebzeleri ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Daha sonra tencereye et suyunu, etleri, limon suyunu, tuz ve karabiberi ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Çorbanın üzerine krema ekleyerek servis yapın
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri