Yorum Bizim milletin bildiği hayır yapma işi (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı AsyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - FK Yorum
Bizim milletin bildiği hayır yapma işi; cami yapmak, su kuyusu açmak, ramazan kumpanyası dağıtmak..

Bu şekilde İslam nasıl hâkim olur dünyaya?!

Sinema, tiyatro, müzik gibi sanatsal çalışmalar, sosyal medya içerik üreticiliği, çocuklara yönelik dijital oyunlar yapmak, İslami davet çalışmaları, aile çalışmaları, alternatif İslami eğitim kurumları, ilmî kitap çalışmaları ve benzeri alanlar hayır çalışması olarak gözükmez. O yüzden kimse bu alanlara destek olmaz.

Ben de o yüzden "Cami" adında bir İslami Çalışma Merkezi kuracağım. İnsanlara da "camiye yardım topluyorum" diyeceğim. O zaman kesin yardım ederler.

Sizce bu caiz olur mu 😉

Erol ÇamFB_IMG_1730143078994.jpg

Tabii ki kesinlikle olmaz! yalan ile doğruluk olur mu 🙄🤦

Önceden öyleydi, günümüzde İslam için de muhtaç olan insanlara yardım için farklı alanlarda iyilik yapma şekilleri çoğaldı, bazıları kolay oldu.
Diyelim Yemen'e veya herhangi muhtaç olan insanlara yanlarına gidemezsin ama sağlam yardım kuruluşları ile yollayabiliiyorsun,,

Bu Erol kim bilmiyorum ama galiba camilerle ilgili bir sorunu var.
Şu hadisten acaba haberi var mı?

Kim, Allah rızâsı için bir mescit yaparsa, Allah da ona (cennette) onun benzerini (onun gibi bir köşk) yapar.

Başka kurumlar yapılmasın demiyoruz. Ama camiler hakkında böyle laubali konuşması hoş olmamış.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri