Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İslam Bizden misin değil misin?

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
İnsanlara bir tanıdığımdan bahsettiğimde ekseriyetle bulunduğum meclisten biri “nereliymiş” diye sorar. Ben de cevaben çoğunlukla “bilmiyorum” derim. Çünkü insanlara nereli olduklarını sormayı pek sevmem. “Nerelisin” sorusunun altındaki “bizden misin değil misin” iması, siz/biz ayrımı, “oralıysa şöyledir” toptancılığı kalbime ağır gelir. Belki doğru belki yanlış, böyle hissederim. İnsanı tanımayı, anlamayı, var olduğu halini okumayı seviyorum. Üzerinde hiç bir etiket olmadan…

Çocuklara da sık sık bunu anlatıyorum. Diyorum ki, evladım illerin, ülkelerin, milletlerin arasına çekilmiş çizgiler sadece haritalarda var. Gerçek hayatta koymayın o çizgileri. İnsan olma paydası hepimize yeter…❤️

(Bu arada akşamın oyun önerisini de verdim gençler. Hadi çıkaralım haritaları şehir bulmaca oynayalım😉)

FB_IMG_1663168456823.md.jpg

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
“İnsanı tanımayı, anlamayı, var olduğu halini okumayı seviyorum. Üzerinde hiç bir etiket olmadan…”

Doğru olan budur da.. Bu sözünde ne kadar samimi misin ki?

Burada Hatice Kübra hanımefendinin “nerelisin “ hakkında ki sarfettiği düşüncesine katılmıyorum zira Peygamber efendimiz s.a.v. ,hangi diyardan olduğunu ve künyesini sıklıkla sorardı.
Bu husus ile alakalı İsmet Özel beyefendinin bir makalesini foruma ekleyeceğim ilaveten buraya da link bırakayım inşaAllah.

İsmet Özel makale için tıklayınız …

Niye hemen laf sokuyorsun ki.. :cautious:
Laf etmedim cidden. Biz onca şeye rağmen en baştan başlamaya karar vermiştik. Ilk defa tanıyormuş gibi.
Baktık olmadi. Sana ulasacagimiz bütün kapıları kapattın.
Tek ricamız var. Foruma sakin sakin girip çıkmak istiyoruz. Ne kendini üz ne bizi.

Laf etmedim cidden. Biz onca şeye rağmen en baştan başlamaya karar vermiştik. Ilk defa tanıyormuş gibi.
Baktık olmadi. Sana ulasacagimiz bütün kapıları kapattın.
Tek ricamız var. Foruma sakin sakin girip çıkmak istiyoruz. Ne kendini üz ne bizi.
Bak yine aynısını yapıyorsun :)
Direkt savunmaya geçiyorsun en ufak bir şey de..
Bu kırıcı oluyor.. Bu tavrın yanlış.. :)
Geçmişe çok takılı kalıyorsun..
Ben senin düşmanın değilim ki,
İnsanlara potansiyel düşman gözüyle bakma
Herkesin herkesle kötü anısı olur..
İyi anısı da olur.. Ben hiçbir şeyi silmiyorum,
Sana da sil demem ilk defa tanıyormuş gibi yapmaya da gerek yok.
Ben sana bir kapı filan kapatmadım. Ben sadece uzun zamandır girmediğim bir foruma girdim.
Biraz kafa dağıtmak için..
Hemen bunları yazman bilmiyorum da ben de yakıştıramıyorum sana bu davranışları..
İçinden geldiği gibi davran bana inan daha iyi anlaşırız.. (:
Niyet okuma, laf sokma, biz sen, doktorlara olsa yapmaz filan şeyleri yapmazsan.. (:
Ben seni çok tanımıyorum yalan yok, ama sana karşı bir nefretim kötü düşüncem de yok..
Bak onca zaman sonra foruma girdim hiçkimse bana bu tarz bir mesaj yazmazken sen yazıyorsun.
Bence sen de bunları biraz düşün.. (:

Kimin ne düşündüğünü bilemem. Ben senin sözlerine ve davranışlarına bakarım. Gidecegini söyleyip tekrar tekrar dönen, uyarıları dikkate almayan biri var karşımızda.
Her forumda ekledigin cevabını defalarca tartistigin konulari ekler, yorumlarınla forum düzenini bozarsan yine ayni muameleyle karşılanırsın.

Tam benlik :) şimdi benim memleketimde yazan şehri öncelikle Google amcasına sormadan bilen sayısı çok azdır. Bilse bile fikri olan sayısı hadi ona da azdır diyelim. Ne oldu şimdi ben sizden değil miyim ? Bana göre de siz benden değilsiniz o nasıl olacak peki :)

Bakış açısı hangi pencerede durulduğuna bağlıdır. Duvar manzaralı bir pencereden bakarsanız soğuk beton manzaranız olur. Ama bahçeye bakan bir pencereniz var ise işte orada gördükleriniz sizin bahçenizin karakterleridir. Ağaçta, çimende, toprakta ..

Kimin ne düşündüğünü bilemem. Ben senin sözlerine ve davranışlarına bakarım. Gidecegini söyleyip tekrar tekrar dönen, uyarıları dikkate almayan biri var karşımızda.
Her forumda ekledigin cevabını defalarca tartistigin konulari ekler, yorumlarınla forum düzenini bozarsan yine ayni muameleyle karşılanırsın.
Sana karşı ya da başka birine karşı kötü bir davranışım yok.
Kalıcı değilim, öylesine bir girdim, korkmana gerek yok.
Saygı duy yeter, başka bir şey istemem, beklemem kimseden.
Benim kendi forumum var zaten..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri