Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biz bunları kaybettik.

Sizde benim gibi yapın.
Çevreyi kirleten arkadaşınıza ilişkinizi kesin, yabancıya uyarın, gerekirse tutun polis çağırın...

Bana adres sormayın diye kağıt asan esnaftan alış veriş yapmayın ve bunu her defasında yüzüne vurun.
Yaptığımı yapın.
Babacan senden alış veriş yapan biriyim ama sen bu yazıyı buraya asıp insanlığını kaybettiğinde beri başkasının müşterisiyim ben...
İnsanlığını geri kazanırsan haberim olsun de...

Helal olsun kardeşim sana...
Başım gözüm Üstünesin..

Bencil toplum ..
Arkadaşın şu cümlesi pek manidâr “Babanın malı değilki kafana göre takılasın bende yaşıyorum bu dünyada” eyy x kişi ve üzerine alınan herkes sizler için sözümüz, sizin pis ve düzensiz oluşunuz yüzünden hayvanlar ve insanlar çöplükte mi yaşam sürsünler biz sizin pisliklerinizi temizlemek zorundamıyız..
Zor değil asla değil çöpünü çöp için ayrılan kutucuklara atmak hem arkadaş haklı ne o öyle gezerek ayakta yiyip içmek otur mübarek bu ne disiplinsizlik bereketi kaçtı dünyanın, iklimleri değişti sonumuz görünüyor ..
Allahım sen sonumuzu hayr eyle!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri