Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Bir erkeğin bir kadını kıskanması çok aşağılayıcı.

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Müge Anlı ya göre, bir erkeğin bir kadını kıskanması çok aşağılayıcı.

Kıskanılacak bir durum yokken kıskanmak hastalık belirtisidir. Bunun dışındaki kiskancliklarda, Erkeğin kadını kıskanması kadar dogal bir durum yok bence.

Mübalağa edilen kıskanmalar evet hastalık, fakat seven sevdiğini kıskanır bunun aşağılanmakla ne ilgisi var.
Zannımca kadın ölümlerinin belli başlı sebebi kıskançlık olarak ön plana çıkmış olması Müge hanımı bu düşünceye yönlendirmiş olmalı ...

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Hastalık derecesinde ki olanlar tabi ki tartışmaz bile ..

Lâkin eşini kıskanmayan erkek veya bayan boş bir karakterdir...

Kadın cinayetleri büyük yüzdesi kıskançlık değil perde arkası başka haberi veriyorlar devamını niçin olduğunu açıklamıyorlar maalesef...

Kıskançlık insanın doğasında var,fakat bahsedilen programda ki kıskançlık manyaklık derecesinde belki de oluyor.ikisi farklı şeyler bence.

Kıskançlık özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor bence ,kişi kendisine güvenmiyorsa karşı tarafı kıskanabiliyor ,bir de kendileri eşini aldatıp aynısını eşinin ona yaptığını düşünen psikopatlar var?

Kıskançlık doğal bir durum olabilir lakin ben tiksiniyorum. Ortada hiç bişey yokken bunun bunalım derecesine getirmek hastalıktır...
Ben kıskanç insanları sevmiyorum. Mümkünse onlarda beni sevmesin.
Güven problemi varsa uzak dursun...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri