Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Bir başkadır benim memleketim

Ya biz nereye gidelim @OlmayabilirOlmayabilir is verified member. fkuf0
Çok şükür ikamet ettiğim semtim korudu yerini fakat doğup büyüdüğüm Nadide semtim üsküdarım yaban ellere gitti. Onca kültür mirası ve maneviyat ile dopdolu ilçe gitti. Sanki ülke işgal edilmiş gibi hissediyorum fkagla1

@EfuL!mEfuL!m is verified member., buraya kimseden ah vah yazık olmuş yada trajedik görünmek için yazmadık 6 şubatta her ne kadar ev sahibi olmasakta oturduğumuz site yıkıldı inan bir gün başımızı çevirip üzülmedik fakat bugün şantiye sahasına giderken şimdi büyük günaha gireceğiz belkide 6 şubatta ölseydim diye içimden geçirmedim değil abartıyorsun diyenler olabilir olay kişisel değil zira recep tayyip erdpğan hatasız hiç değil fakat hiçmi vefa olmaz bu kadarmı balık hafızalıyız

@OlmayabilirOlmayabilir is verified member., Vefa İstanbul‘da bir semt sadece efendim. Zaman particilik değil oyun daha büyük.
Ben ülkenin şu durumunun altında derin dalavereler döndüğüne inanıyorum.
Ben durumun takipçisi değil seyircisi olma tarafında olacağım.

Üsküdar belediyesi çok güzel çalışıyormuş diye duymuştum, şaşırdım kaybetmesine,, ve hakeza bir çok yer içinde denilebilir,,

Sağ, sol fark etmez keşke liyakat ile iş yapanlar başa gelse sadece amaç Erdoğan gitsin, hayır gidince ne olacak,, böyle tuhaf düşünceler silsilesi ile ilerliyoruz,,

Her şey için çok geç artık keşke seçim sonrası sözlerini seçim öncesi terakki edip tedbir alsaydı.

" Geçti Bor'un pazarı sür eşşeği Niğde'ye " atasözünde de anlatılmak istenildiği gibi geç kaldıktan sonra ki yol daima uzundur daima ıraktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri