Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet kazara soruyu doğru bildim şimdi soru sorma sırası bende sorum Siirt'imin meşhur yemeklerinden bir tanesi ipucu yok beklemeyin İnternetten araştırın
Oh my god
Oy malamın @Meva ebe siirt güzeli oldu mu şimdi
ben yokkene hemide benim cevabımdan , o nasıl ipucu tabi ki bilir
şimdi o yanıtı global kütüphane @Placidus da vermiş olsa yan yatar çamura batardım ama =P
Çok feci bir kaybediş olmuş
#şike #katliamvar #itirazediyorum =))
tebrik ederim global kütüphane , pek bir gönülsüzce ama habarın olsun =P
@spesifikay, sen gönüllerin birincisisin bitanesin senin olmadığını bilmiyordum Bi daha böyle ani çıkışlar yapma tebrikederim @Placidus@spesifikay 'ın deyimiyle o ipucuna benim yiğencan mamuşta bilir Di bu arada yarışmalarına birini daha ekleyelim bilin bakalım 210 sende hadi bakalım kolay gelsin
Gelelim gebol yemeğine benim yemediğim bir yemek kış aylarında sabah kahvaltı niyetine yenir yemeğin ana malzemesi kuruttan yapılan ayran biz kırık pirinçle yaparız aşurelik buğday yada beyaz darıyla yapanlarda var yemeğin görselini paylaşayım
Kurut'ta böyle bir şey
Kurut, kırsal yörelerde özellikle kış aylarında yemeklere katılarak, suyla karıştırılıp ayran yapılarak ve yoğurt mayası olarak kullanılır. Kurut, yoğurttan ya da yayık altı ayranından yapılan ve uzun süre saklanabilen fermente bir süt ürünüdür.