Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem “Ben Kemal, Gidiyorum!”

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry

“Ben Kemal, Gidiyorum!”​

Seçim sürecinde “Ben Kemal Geliyorum” diyen Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarından sonra yolcu oldu.​

HAKSÖZ HABER

Seçim süreci boyunca “Ben Kemal Geliyorum” retoriğini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu, hemen her sorunla ilgili abartılı vaatlerde bulundu, bol keseden dağıttı.
İttifak ortaklarına milletvekillikleri, bakanlıklar veren Kılıçdaroğlu, kazanmak için çalmadık kapı bırakmadı.

Herkese baharlar vaat eden Kılıçdaroğlu, ilk seçimde kaybetti.

Seçimin ikinci turunda söylem değiştiren Kılıçdaroğlu, bir anda ırkçı/faşist bir karaktere büründü. Zaten evvelden beri bu özelliği muhafaza eden Kılıçdaroğlu, aslına rücu etmiş oldu.

Sığınmacıları hedef alan malum zat, iki haftalık süreçte iyice çirkinleşmeye başladı.

Ancak ikinci turda bir kez daha hezimete uğrayan Kılıçdaroğlu’nun seçim sloganlarının da ne kadar içi boş olduğu ortaya çıktı.

Herkese baharlar vaad eden fakat sürekli korku ve mülteci düşmanlığı pompalayan Kılıçdaroğlu, son seçimde de kaybetti.

Bütün Kemalist retorikleri devreye sokmasına, ittifak teklif ettiği bütün siyasilere vekillik veya bakanlık vaad etmesine rağmen Erdoğan’la arasındaki farkı bir türlü kapatamayıp havlu attı.

“Ben Kemal Geliyorum” diyen Kılıçdaroğlu, gelinen aşamada yolcu. Bu sloganı artık şöyle tanımlamak vacip oldu; “Ben Kemal Gidiyorum”. Biz de kendisine bir daha gelmemek üzere bay bay diyoruz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri