Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Başörtüsü meselesini anayasa düzeyinde çözelim.

Kimden gelirse gelsin. Çıkışı olumlu bulmuştum...
CHP, meselenin çözümü hakkında, cidden uzun uzun parağraflar gündeme getirmiş, sevinmiştim de...
Ve lakin, o devasa parağrafların içerisinde "başörtüsü" diye bir kelime de geçmemektedir...
Yani, öldürmüşlerdi, diriltmeye hiç niyetleri de yok...

CHP zihniyet olarak bun açık uzak. Başkalarının inanç ve yaşam biçimine saygısı iktidarı ele geçirene kadardır. Sol bunu bize hep gösterdi ve yanıltmadı.
Koca meclis ülke batmış hala insanların inançlarıyla uğraşıyorlar. Size ne be kardeşim insanların inanç ve yaşam biçimlerinden. Bu insanlara ülkeyi daha iyi yönetsinler diye maaş veriyor halk, halkın inançlarıyla uğraşsınlar diye değil

Meclistte her yerde bangır bangır bağirıp muhalefet yapan meczup zihiyete bakın sizin seçim vaadiniz anca bu olur..

Hani ülke batıyordu açtık derdimiz bumuydu..

Başörtü sorunumu kaldı her yerde bütün alanlarda Allahaşkına..

İnancımıza saygı ve korumak sizin elinize kaldıysa vay halimize ...

Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar akılsız bir muhalefet yoktur olmazda..

Birde sizden ümit bekleyenlerin akılına şaşarım ..

Hiç değişmeyeceksiniz biliyorum biliyoruz..

O işler başı örtmeyle oluyorsa anlaştık 🙂 Alt başlıklarıda uygulayacakmısınız? Hayır.

O zaman uzatmaya gerek yok dün sıkışınca terörle sarmaş dolaş olan bugün türbandan dem vuran her kim ve hangi siyasi parti olursa olsun yok hükmündedir.

Asıl sıkıntı halkımızın buna reaksiyon verememesi basit bir misalle;

Z-Kuşağına da bunlar destek veriyordu. Ne yapacaklar Z-kuşağına türban giydirip türban meselesinide soytarı işi yapacaklar.

Yada Z-Kuşağına sırtını dönüp oy kaybedecekler öyle mi?

Biraz gülüp geliyorum hemen fkkahve0

Anayasal bir çözüm olması ülke için çok iyi olur. Bu konuda daha fazla istismar edilip gündemi kaplamaz.
İsteyen taksın isteyen takmasın kimse kimseye karışmasın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri