Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Başörtülü psikolog olmaz !

Burç
Boğa
lIr3ry
Üstün Dökmen: "Başörtülü psikolog, psikiyatrist olmaz. Danışanla empati kuramazlar." Dedi.

Kendisiyle çelişen şahıs. Kendi mesleğinde karsısındakine nört olamazken bir de böyle bir cümle kullanıyor.

☺️ bu hususta düşünmek bile şahsen zaman kaybıdır. Kaldı ki önem verip kelime ve cümle sarf etmek bile ciddi anlamda boş konuşmaktır.

Aslında çok önemli bir konu..
Tamda konuşulması gereken bir konu...

Üstün Dökmen'in ve o zihniyetin bilinçaltını tasvir etmek gerek. Kendisini tasvir ederken bu tayfa ne diyor ; "tarafsızlık bilimsellik" kendini bu şekilde tanımlayan ve bunuda üstenci bir zırhla , nobran ama aynı zamanda "öteki"de kendi çelişkisini gördüğü için bunalım-nefret karmaşası yaşayan "bilim ruhbanları" nı tanımamız lazım...

Yani diyebilirimki Üstün Dökmen psikolog olmamalı çünkü empati kuramaz, objektif olamaz çünkü nötr değil. Kendi düşüncesini hayatın merkezine alarak kendi gibi düşünmeyenleri ötekileştiren nobran ve empati yoksunu biri. Böylelerini psikolog olarak anmak bu mesleğe hakarettir...

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Ben adamı kendince haklı buluyorum.
Neden derseniz o kesim kendi dogtultusunda yapması gerekeni yapıyor.

Ya bizler daha kendi aramızda birbirimizi yiyoruz yok hadis ti mezhep ti fetvalardi sayısız örnekler verilir kendi aramızda birlik olamadık biz ne yapıyoruz amacımız nedir !...

Daha taraf olamadık kendi aramızda..

@SiyahSancaktaR, bizler onlar diye bişey yok... Hepimiz insanız, dünya hercanlının yaşam alanıdır. Herkes birbirinin yaşam hakkına saygı duyduğu gibi, düşünce eve inançlarına, yaşam biçiminede saygı duyacak.
Bahsettiğin şey kutuplaşmadır.
İnsan seçimlerinde düşüncelerinde özgür olmalıdır. Tek tipçilik nobranlıktır. Onlardan ne farkımız kalır.
Fikirde birliktelik kendi ayağına kurşun sıkmaktır. İnsanlar farklılıklarıyla güzeldir.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@QasemQasem is verified member., Değerli Ustadim dediklerine katılıyorum ama benim bahsettiğim kutuplaşma değil bilakis herkes kendi görüşünde bu kadar net savaş verirken biz birbirimizi yemekle meşgulüz bunu anlatmaya çalışıyorum acizane..

Örneğin Halil Konakci Hoca nin meselesi yasa Ayasofya Imamin hutbesi meselesi gibi anlamak yerine karşıt görüşe çanak tutup müslüman olarak biz de linç ediyoruz ve karşı taraf kahkahalarla gülüyor halimize..

Buna çok örneklerine rastlarız..

Biz daha kendi içimizde birlik değiliz ki ne kutuplaşması..
Yoksa düşüncelere görüşe inanca saygı ve hurmet başka bir olay ..

Bir kerede şu dünyaya veda etmeden anla muhalefet etme sana ziyafet çekecem ya 😂

Desene sende ne zaman muhalif olmadin bana 😂

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri