Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekonomi Haber Bakan’ın kardeşi 1 gün önceden Merkez Bankası’nın kararını açıklarsa…

MevaMeva is verified member.

İçinden geldiği gibi yaşa :)
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seydullah Nebati, Merkez Bankası’nın faizi düşüreceğini 1 gün önceden açıkladı.​

Screenshot_20211215_233207.jpg

İktidarda kilit görevlerde bulunan kişilerin şirketlerinde yöneticilik yapanlar akrabalık forsu ile açıklamalarda bulunmaya devam ediyorlar. Bu açıklamaları da ekonomi de nasıl bir etki yapacağını hiç düşünmeden veya umursamadan yapabiliyorlar. Bir bakanın kardeşinin daha yapılmamış bir toplantının sonucunu 1 gün önceden açıklaması veya yorumda bulunmasının etik ve ahlaki olmadığı ve yıkıcı sonuçları olduğu bir çok örnekle sabitken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seydullah Nebati, "Yarınki Merkez Bankası toplantısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Merkez Bankası'nın bence pas geçmesi lazım. Ama kanaatimce bir puan falan gibi bir indirim yapacaktır" yorumunda bulundu.

B&G Yönetim Kurulu Başkanı Seydullah Nebati yeni ekonomi modeli ve faiz ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bloomberg HT'den Burak Karagöz'e konuşan Seydullah Nebati, Merkez Bankası'nın yarınki toplantıyı pas geçmesi gerektiğini, bununla birlikte kanaatinin bir puanlık indirim olduğunu söyledi.

“Küçük bir aralığımız kaldı demişti. Zaten enflasyonun altında bir reel faizle ilerliyoruz. Kaldı ki piyasada faizler inmedi. Sadece kısa vadeli faizler indi. Diyecek fazla bir şey bulamıyorum. Biz de yeni yeni tanıyoruz, anlıyoruz. Ben hükümete güveniyorum. Ellerinde bu kadar veri seti varken, Türkiye'nin bütün kurumlarından bilgi alırken ben hatalı bir program izleyeceklerine inanmıyorum. Ama anladığım kadarıyla kısa vadede zor olacak. Her zaman iyimser olmak zorundayız.”

Kaynak : Haksöz Haber

Liyakat önemli.
Bu hülikümetin ilk icraatları ve atamaları liyakat ileydi. İstanbul ekibi nezaman Ankaraya geldi, kokuşmuş bürokrasiye angaje oldular ozaman bozulma çözülme başladı ve liyakat yerini sadakate bıraktı.
İşler sadakat ile değil, liyakat ile görülür.
Ülkeye yazık ediyorsunuz başkan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri