- Katılım
- 1 May 2020
- Mesajlar
- 14,489
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 38,663
- Puanları
- 113
Mevsim geçişlerinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte bağışıklığınızı güçlendirmek için bitki çaylarının gücünden faydalanabilirsiniz.
Bağışıklığı güçlendiren kış çayının hazırlanışı:
Elma, rendelenmiş zencefil, zerdeçal, limon suyu ve karabiberi 2-3 bardak kaynayan suya ekleyin ve 5 dakika kadar kaynamasını bekleyin. Yeterince kaynamasının ardından 1 tutam ıhlamur çayı, 1 tutam rezene çayı, 1 tutam yeşil çay ekleyin ve 5 dakika boyunca demlenmesini bekleyin.
Çayınızı gün içinde tüketebilirsiniz, afiyet olsun.
Bağışıklığı güçlendiren kış çayının hazırlanışı:
Elma, rendelenmiş zencefil, zerdeçal, limon suyu ve karabiberi 2-3 bardak kaynayan suya ekleyin ve 5 dakika kadar kaynamasını bekleyin. Yeterince kaynamasının ardından 1 tutam ıhlamur çayı, 1 tutam rezene çayı, 1 tutam yeşil çay ekleyin ve 5 dakika boyunca demlenmesini bekleyin.
Çayınızı gün içinde tüketebilirsiniz, afiyet olsun.