Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk İçin Ne Kadar İleri Gidebilirsiniz ?

90'lı yılların başı,üni bitmiş ama şimdiki eşim o zaman sevgilim son sınıf ,ben okul bitti diyemiyorum ,2 zayıfım var diyorum aileme ,birinin sınavı Pazartesi diğerinin Cuma diyorum ,bir hafta okuldayım, yani aşk için hem yalan söyledim hem geçtim diye gururlanamadım.;)
Neyse bir hafta geçti ben güya derslerimi verdim,Cuma akşamı için biletim var,döneceğim ,eşim huysuzlandı ,bir gün daha kal diyor,ya bi daha bilet almaya para yok ,kalkışa yarım saat var ,gişedeki adama ne diller döktüm de bileti ertesi güne yeniden verdi.

Bu da böyle bir anımdır ..Ahhh aşk :D

Ben aşk için ölümü göze aldım bekledimki.. kayın babam beni vuracaktı.. gelsin dedim.. geldide :) vurmadı sıkı bir sarıldı kemiklerimi çatırdatıyordu iyi sarıldı ama.. kendileri emekli komser bomba imha uzmanı :haha: düşünün aklıma geler geldi.. birde yurtdışından gelip.sabahın 5 inde nokta atışı gibi bulmasına ne dersin :D vayy be 8.5 sene geçmiş

Eskiden insanlar "senin için ölürüm" derken aslında sevgilerinin büyüklüğünü anlatmak isterlerdi.şimdi aşk için hiçbirşey yapmam..

Eşinin yasını tutan kuğu, tren seferlerini durdurdu

İşte bu :)

Hiç gitmem ? yerimde sayarım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri