Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Artık görüşülmeyen yakın arkadaş

Gerçek arkadaşlıklar dünyevi bahanelere sığınmazlar. Ama gerçek olmalılar adı arkadaş soyadı geçici olmamalı.. ( Bende hiç yok mesela kafa rahat ) tarifini bilip yemeği yapamamaya benzedi sanki :rolleyes:

Hamdolsun arkadaşlarım ile ahiretlik olma yolundayız 27 seneye dayanan geçmiş,, başkaları da var yakın çevremde,,, 🙃
Allah onlardan razı olsun inşallah,,,

Tabii bunca yılın içinde kendimize yakın bulduğumuz kimi insanlar zamanla uzaklaşan da olmuştur canları sağ olsun, Rabbimiz herkesi yerinde iyi etsin inşallah,,,,

Kırıldığım için büyük soğukluk girdi aramıza, özürler dilese de sarılıp ağlasa da şu taş kalbim kırıldı, aklımla kalbim farklı konuştuğu için haftada bir nasılsın çocuk çoluk nasıl bu kadar..

Gerçek dostluklar mesafe tanımaz 5 yıldır görüşmediğim bir arkadaşım vardı geçen gün Acil bir durum söz konusu oldu numarasını bile silmişim bi arkadaştan numarasını aldım aradım adın ekranda görününce bile heyecanlandim dedi ve konuşma devam etti ve asla bir tek sitemde bulunmadı:)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri