Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Sağlık Antioksidan deposu besinler.

AsyA

Forum Kalemi
Öylesine...
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
14,289
Çözümler
1
Tepkime puanı
37,975
Puanları
113
Sağlığınız için parlak renkli besinler tüketin. Parlak renkli besinler, antioksidanlar bakımından yüksektir ve antioksidanlar, vücudumuzdaki hücrelere zarar veren serbest radikalleri temizlemeye yardımcı olur. Ayrıca diyabet, kanser ve kardiyovasküler hastalıkların önlenmesini destekler.

Antioksidan etkisiyle bilinen ve renk gruplarına göre beslenmenize dahil edebileceğiniz meyve ve sebzeler:

? BEYAZ: Muz, Mantar
? SARI: Ananas, Mango
? TURUNCU: Portakal, Papaya
? KIRMIZI: Elma, Çilek, Domates, Karpuz
? YEŞİL: Avokado, Salatalık, Marul, Kereviz
? MAVİ/MOR: Böğürtlen, Patlıcan, Kuru Erik

‼ Yukarıdaki liste dört mevsim için değerlendirilmelidir. Meyve ve sebzeleri mevsiminde tüketmeye özen gösterin.

FB_IMG_16144174647321375d169238d105a.md.jpg
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar