Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Konu Anneleri uyarıyoruz!!!

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
Sakın!!!

1. Oğlunuzu aşırı koruyup kollamayın, oğlunuzu 3 yaş sonrası koynunuzda yatırmayın. Bu oğlunuzun cesaret ve güven duygusunu zamanla yok eder.

2. Oğullarınıza sırtınızı dayamayın. Oğlunuzu "benim tek dayanağım", "yaşama sebebim" gibi sözler söylemeyin.
Bu çocuğunuza aşırı yük yükler zamanla oğlunuz yetersizlik duygularına gömülür.

3. "Ben senin mutluluğun için bu kadar çok çabalıyorsam sen de mutlu olmak zorundasın" sözlerinizle oğlunuz üzerinde baskı oluşturmayın...

4. Oğlunuzla asla koalisyon yaparak, eşinizi karşı tarafa atmayın. Unutmayın oğlunuzu babasından uzaklaştırmış olmakla onun hayatı yönetme konusunda modelini yok edersiniz.

5. Oğullarınızın asla hizmetkarı olmayın ve her istediğini yapmayın ki kadınları bir hizmetkar olarak görmesin.Oğlunuzu kendi işini kendisinin yapması için teşvik edin.

4. Oğlunuzla asla koalisyon yaparak, eşinizi karşı tarafa atmayın. Unutmayın oğlunuzu babasından uzaklaştırmış olmakla onun hayatı yönetme konusunda modelini yok edersiniz.
Ben bunu yapıyor olabilirim fksarki8

Çocuklarınıza sık sık; Sen varsın diye çok mutluyum, Seni büyürken izlemek beni çok mutlu ediyor,
Benim için çok özelsin, Sana bakmak ve büyütmek bana gurur veriyor,
Sen hayatımı güzelleştiriyorsun, Seni görmek, güzel yüzüne bakmak içimi aydınlatıyor... gibi cümleler kurun.
Bunları duyarak
büyümek her çocuğun hakkı !!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri