Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hava Durumu Ankara'daki Toz Fırtınası ile Alakalı Tüm Argümanlar

Öncelikle sözlerime sitem ile başlayacağım.
Konunun uzmanı olmayanlara televizyona bağlanılırsa Afrika tozu derler tabi.
Nerden bilecek konvektif fırtınayı.
Afrika tozu geldiğinde uyduda pembe görünür ve Afrika üzerinden taşınım belli olur.
Bugünkü uydu görüntüsünde ise öyle bir taşınım yok.
A haber gibi Trt gibi kanallara çıkmamakta ısrarlı meslektaşlarımı da ayrıca tebrik ediyorum.
İyi ki çıkmamışlar, çıkmamalarına ilk günlerde kızarken şuan işini sosyal medya da sürdüren kişileri çıkararak saçma sapan sunumlar yaparak halk nasıl olsa bilmiyor, iki bilimsel konuşup reklamımızı yapıp trend olma derdinde olan kişilerle sizler devam edin.
Yanlış anlaşılma olmasın bu arada, aşağıda ismi gözüken iki hoca da dersimize girdi lakin mecburi derslerdi, neyse saygı duyuyorum kişiliklerine ama mesleğe verdiklerini zararı size anlatamam.
Abone kasmaya devam :gls:

EhuKNtJXcAQ9xTP.md.jpg

Adsiz.md.png

Zarip bir cm toprağın oluşması için 150 yıl gerektiğini duymuştum. Bu toprak kaybı için büyük doğa felaketi dinilebilirmi. Çünkü oluşumu için yüzyıllar sürecek toprak taşındı yok oldu.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri