Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük An itibariyle fiyatına en çok şaşırılanlar.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Yalnız karpuz biber şu an mevsimi değil ki henüz bu fiyatlara şaşırmak neden onu anlamadım ?
Bir şeyi savundugumdan değil...

Mevsimi olmasada bu fiyatları görmedik biber 60 lira olmazdı en fazla 20 lira olurdu geçtiğimiz yıllarda bu zamanlarda enflasyon rakamlarina bakarsan fiyatın neden yüksek olduğunu anlarsin

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Ben gördüğümü çok ama çok iyi hatırlıyorum eriğin 200 lira ve zikredilen sebzelerin rekor fiyatta olduğunu bekarda olsam hepsini her zaman takip ederim...
Muhalefet olmak la hakikat-i her ne olursa olsun söylemeli aynı şey olmalı tezat gusel durmuyor..
Her sene mevsimi olmayan zamanda sırf muhalefet olsun diye habercilerin pazar market gezdiklerini hep görüyoruz..
Enflasyon dan en şikâyetçi olanda benim ayrıca burda hemfikiriz..

Bekar olsam da ne allasen:) bekar erik yiyemezni ne alaka :)
Yani biz de takip ediyoruz fiyatları demek istedim :D
Geçmiş yollar mevsimi olmayan fiyatları liste yapıp karşılaştırma yapabiliriz sıkıntı yok..

Şu an mevsimi olanlar normalden pahalımı pahalı bana bunu desen eyvallah..

Ama mevsimi olmayanlarla hüküm vermek anlamsız benim ne demek istediğimi anlıyorsun da içindeki muhalefet ateşi durmuyor :D

Ayrıca kimseyi savunmuyorum iktidar veya başka bisi bende eleştiriyorum..

Sadece elistiri bile hakikat üzre olmalı..

Sozum sana değil reel sanal herkes e.....

Tertibim mevsimi olunca patlıcan musakka yaparmisin bana :D

20220413_182200.jpg

@DolunayDolunay is verified member. mesajıma gülmeseydin atmayacaktım Tertip :D
Işim vardı köşe başı manavın önünden çektim resmi ki bu manavlar daha pahali olur normalden..
Seni tenkit etmiyorum yanlış anlama o fiyatlarda görmüşsündür doğrudur...
Bu fiyatta istanbulun göbeği...
Sana değil genele reele sözüm mevsimi olmayan fiyatlar böyle olur..

@SiyahSancaktaR, bence git o manava hepsini al...
Şuan burada sera da domates 16 TL. Yani hale gitmemiş hali bu...
O fiyatlarda sorun var yada başka bişey
Biber burda 40 TL.
Mevsimi değil ama ol ası gereken fiyatta bu değil...

Patates hangi dönem 10 TL yi buldu?

@QasemQasem is verified member., ben bir manav gezmedim inat ettim bir kaç yer hakmar vs hep bu fiyatlardı ve istanbulun göbeği Üstad hepsini istersen resimlerim sorun değil...
Ben size muhalefet olsun diye yapmadım gerçeği göstermek istedim burda böyle...
Sizin orasını bilemem doğrudur haklısın...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri