Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler Altan Tan hakkındaki ceza jet hızıyla onandı

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry

Altan Tan hakkındaki ceza jet hızıyla onandı​

Hakaret eden, provoke eden Hulki Cevizoğlu, ceza alan Altan Tan oldu.​

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, Altan Tan hakkında verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasını jet hızıyla onadı.

Altan Tan, 24 Mart 2021'de CNNTürk'te Ahmet Hakan Çoşkun tarafından sunulan Tarafsız Bölge programında Hulki Cevizoğlu ile tartışmıştı. Cevizoğlu, Altan Tan’ın Kemalizmin Kürtlere karşı gerçekleştirdiği siyaset hakkındaki eleştirilerine hakaretlerle cevap vermişti.
Ankara 21. Ağır Ceza Mahkemesi, programdaki Kemalizm ve Kürt sorunu hakkında tartışmayı Hulki Cevizoğlu’nun tahrik ve algı operasyonu sonucu hukuka takla attırarak PKK propogandasına dönüştürüp Altan Tan'a 1 yıl 3 ay hapis cezası verdi.
Bugün de Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği cezayı jet hızıyla onadı.
Mahkeme kararına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tan, şu ifadeleri kullandı.
“Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Ankara 21.Ağır Ceza Mahkemesi'nin Hulki Cevizoğlu ile CNN'deki bir tartışmamdan dolayı hakkımda verdiği 1 yıl 3 ay cezayı jet hızıyla onadı ve bir gün bile beklemeden tebliğ etti. Hulki Cevizoğlu CNN'e ve dünün İslamcı kadrolarına mübarek olsun!”

Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Linkten ilgili tartışma bölümünü izleyebilirsiniz.

Alın size düşünce özgürlüğü...
Demekki neymiş düşünce e özgürlüğü bağlamında bir adım bile kat edememişiz.
Tartışmanın tamamını izleyen biri olarak diyeceğim şu ki;
Yalan iftira karalama ve hakaret eden Hulki cevizoğlu ama cezayı alan Altan Tan.
Alın adalet alın size hukuk.

Hulki ceviz oğluna gelince evet yazdığın onca kitabı okuduk, okudum. Çoğu saçma sapan delil ve kaynaktan yoksun, bilgi değil fikir temelli resmi ideoloji savunmasından öteye gitmiyor

Bana göre doğru başkasına göre yanlış olabilir. Kimse kimseye doğrusunu dayatamaz

Özgün ve özgür bir duruş ile tanımıştım bir tartışma programında tanımazdim o zaman kadar , Lakin Laik Düzenin sapik düşüncelerini savunanlari tarih bilgisi ile yerle bir ederken tehditlere boyun eğmeden dik duruşu beni etgilemisti ,Lakin siyasi bağlantısını öğrenince böyle birinin böyle bir partide ne işi var diye kendime de sormadım değil.

@Murat, benim Altan Tan ile tanışıklığım 2010 yılı Diyarbakırda düzenlenen Kürt Forumuna dayanır.
Hem Altan Tan hem Osman Baydemir hemde Ahmet Türk ile tanışmışlığım ve hala görüşüyor olmam o döneme dayanır. O dönemde bende çok şaşırmıştım. Osman Baydemir ve Altan Tan gibi kişiliklerin o partide ne işi var diye. Hadi Ahmet Türk, Hüda Kaya gibi ilkesizleri anlarım ama bu ikisine çok şaşırmıştım. Sonraki dönemde sorma imkanım oldu. Adanada kendisini misafir ettim. Ailesinin ödediği bedeller sanırım onun HDP saflarında yer almasına neden olmuştu. Devletin o dönem özellikle Yeşil gibi katil dengesiz insanları bölgeye musallat etmesi sonucu Altan gibi nicelerini o saflarda yer almasına neden olmuştu. İlahiyat ta bir çok araştırma görevlisi arkadaşım var Altan tanla aynı çizgide olan, hepsinin aile geçmişinde ağır bedeller var. Hiç bir bağlantı ve alakası olmadığı halde içeriye alınmış işkenceden katledilmiş, yada keyfi olarak sokak ortasında katledilmiş onlarca hayat hikayesi var.

Birgün tanışmak nasip olursa uzun uzun muhabbet edersin inşallah. Mütevazi bir insan.

Özgün ve özgür bir duruş ile tanımıştım bir tartışma programında tanımazdim o zaman kadar , Lakin Laik Düzenin sapik düşüncelerini savunanlari tarih bilgisi ile yerle bir ederken tehditlere boyun eğmeden dik duruşu beni etgilemisti ,Lakin siyasi bağlantısını öğrenince böyle birinin böyle bir partide ne işi var diye kendime de sormadım değil.
Bende hep bunu sormusumdur

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri