Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Allah rızası için dışarı çıkmayın

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
''Allah rızası için dışarı çıkmayın''
İstanbul Valisi Yerlikaya, Kovid-19 temaslı vatandaşlara adeta isyan ederek çağrı yaptı: Sizden bir şey istiyorum bu şehrin valisi olarak; Allah rızası için dışarı çıkmayın. Ne söyleyebilirim başka?

Ekli dosyayı görüntüle 5112

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs (Kovid-19) temaslı vatandaşlara adeta isyan etti, katıldığı açılış töreninde çağrı yaptı.

Yerlikaya, Mart ayından itibaren tüm dünyanın Kovid-19 salgınıyla mücadele ettiğini anlatarak salgınla mücadelede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin el birliği ve sabırla örnek gösterilebilecek ülkeler sırasında ilk sıralarda yer alacağını söyledi.

"BULAŞMA RİSKİ YÜZDE 90 AZALIYOR"

Salgın tedbirleri kapsamında ülke genelinde düğün, nişan gibi faaliyetlerin yasaklandığını anımsatan Yerlikaya, sonbaharda daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Yerlikaya, temizlik, maske ve mesafe kuralına uyulmasının önemine işaret ederek "Maskeyi kuralına uygun takar, mesafeye dikkat edersek virüsün solunumla bulaşma riski yüzde 90 azalıyor" dedi.

"ŞEHİRLE NASIL HELALLEŞECEKSİN?"

Pozitif vakayla temas edenlerden sabırlı olmalarını isteyen Yerlikaya, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Filyasyon çalışma grupları var. 39 ilçede kaymakamlıklarımız bu kardeşlerimize sahip çıkmak ve onların dışarıya çıkmamaları için çalışıyor. Dışarıya çıkmadıklarında sosyal destek gruplarımızın destansı çalışmalarıyla yanlarında oluyoruz. Gazete, su, ekmek istiyorlarsa götürüyoruz. Maddi durumu iyi değilse de yardım ediyoruz.

Sizden bir şey istiyorum bu şehrin valisi olarak; Allah rızası için dışarı çıkmayın. Ne söyleyebilirim başka? İdari işlem yapmaktan haya ediyoruz. Pozitif olduğunu bilen kardeşimiz kendi sağlığını düşünmüyorsa bundan büyük bir kul hakkı nasıl olabilir? Şehirle nasıl helalleşeceksin? Biz hem idari işlem yapıyoruz hem de savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz."

Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

İşi olmayan çıkmasın kardeşim
Bok mu var boş boş avmlerde geziyonuz
açık sözlü insanlara bayılıyorum

yeni açıklama sanırım durum o kadar ciddi . birde ben maske takıyorum diye bana garip garip maskesiz bakanlar var..
ayriyetten bu covid hiç bitmeyecek onuda kendi tahminimce söylüyorum . çünkü kıyamet alametlerinde dünya nüfusunun düşecegi ve sonra tekrardan çoğalacagı vardı. Eger o alamet bu ise doğru bir zamanlama olabilir . çogalmaları göremiycez ama azalmaları görüyoruz gerek savaşlar gerek doğal afetler.. aslında ilimli ve bilimli olaylarada girer bu iş .. sakat zamanlardayız hayatımızda 2020 bir eksi olarak kalacak.

Adamın karantinada kalması gerekiyor kovidli biriyle teması olmuş hala geziyor.
Normal zamanlarda bu kadar gezmemiştir bu millet.

Bazıları özellikle yapiyor. Hasta olanlara karşı toplumda bir tepki oluştu. Herkes hasta olursa bu tepkinin azalacağı düşüncesi var belkide. Hic kimse kul hakki oldugunu düşünmüyor.

Ahmak her yerde ahmaktır. Bilinçsiz lik böyle bişey. Okuma yazma oranının artması bilincin arttığı anlamı taşımaz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri