Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem Akşener: Masa artık noter makamı oldu. Yavaş ve İmamoğlu’na çağrıda bulunuyoruz...

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener liderliğinde yapılan Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Akşener toplantı sonrası ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

1677864686894.png

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanlığı gündemiyle yaptığı 12’inci toplantının ardından gözler liderlerin kurmaylarıyla yapacağı toplantıya çevrildi.
Ankara’da dün gece milletvekilleri ve Başkanlık Divanı üyeleriyle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün de partisinin Genel İdare Kurulu ile toplantı gerçekleştirdi. Bir buçuk saat süren toplantının ardından Akşener ve kurmaylar İYİ Parti’nin ek binasından ana binaya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Geldiğimiz noktada iyi parti bir kıskaca alınmış bir dayatmaya mecbur bırakılmış, ölümle sıtma arasında bir tercihe zorlanmıştır. Elbette buna boyun eğmeyecektir. Ben ve arkadaşlarım ülkemizin 20 yılını harap eden ucube bir zihniyete karşı aynı yerde aynı kararlılıkla duruyoruz. Nasıl ki 2002 yılında milletin aleyhine plan yapanların karşısında durduysak bugün de aynı yerde duruyoruz. 2023 yılında, milletimiz cumhuriyetimizin yıpratılan değerleri için, tarumar edilen demokrasimiz için bir büyük mücadele verirken ‘ceketimi assam aday ederim’ diyenlerin karşısında dimdik duruyoruz, durmaya devam edeceğiz" dedi.

Bugünlere dayatmalara direnerek ve kirli pazarlıkları reddederek geldiklerini ifade eden Akşener, “Siyasetimizin merkezine milletimizi alıo memleketimizi karış karış gezdik. Milletimizin hem dert ve isteklerini hem de bizden beklentilerini dinledik. Nasıl ki milletimizin dertlerini dinleyip not edip iktidara duyurduysak, bizden yani muhalefetten beklentilerini de dinlemek için yorulmadan çalıştık” ifadelerini kullandı.

'İKİ İSMİ BEYAN ETTİK: YAVAŞ VE İMAMOĞLU'

Geçtiğimiz sene 5 siyasi parti ile birlikte çok önemli bir adım attıklarını belirten Akşener, “Birçok önemli konuda mutabakat sağladık. Dün gerçekleşen toplantıda nihayet ortak cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştık. Bu doğrultuda 5 siyasi parti Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını dile getirdiler.

Biz de İYİ Parti olarak milletimizin yoğun bir teveccüh gösterdiğine şahit olduğumuz ve uzun bir süredir Sayın Erdoğan’a karşı açık ara kazandığını gördüğümüz iki ismi beyan ettik. Bu iki isim Sayın Yavaş ve Sayın İmamoğlu’ydu” diye konuştu.
Ortak cumhurbaşkanı adayının veriye dayalı ve rasyonel bir biçimde belirlenmesini de nerdiklerini ancak bu önerinin reddedildiğini kaydeden Akşener, liderlerin ortak imzalı metnine atıfta bulunarak, “bir tırnak içi ‘anlayışa’ varıldı” dedi.

Kaynak : Haksöz Haber

Daha beter dağılsınlar. Birbirlerine düşsünler.. birbirlerinin kuyusunu kazsınlar...
Rabbim CHP ve yandaş partilere iktidar olmayı olmayı nasip etmesin... Amin .

Masa çok seslilik, güçlü bir muhalefet demekti. Güçlü muhalefet güçlü iktidar demektir.

Maalesef CHP kendi geleneğini bozmadı ve despotik bir şekilde isteklerini masaya onaylatma eğiliminde. Şikayet ettikleri ne varsa aynısını aynı dozda kendileri yapıyor.

Kemal bırakın ülke yönetmek, masa yönetecek yeteneğe bile sahip değil, bu akşamki konuşmasını izledim ve Masanın bir bileşen olmaktan çıkıp sofraya döndüğünü gördüm. Kendide zaten sofra diyordu....

Şimdi bir kaç soru soracağım. Ama sorunun muhattabı Erdoğan gitsinde karşısında kim olursa olsun gibi bir beyin satılmışlığlı ile cevap verenlere değildir. Onları zaten insan yerine koyup muhattab bile olmayan biriyim. Çünkü AKP trollerinden çokta farkları yok....

Sayın sol cennah, noldu özgür düşüncenize?
Sizin hibi düşünmeyenleri sindirmeye tehdit ve şantajla dize getirmek nasıl bir akıl tutulması?
Hani halk ne derse o olacaktı? Siz daha iktidar olmadan kendi yandaşlarına bile şantaj ile gittiniz ve Kemali masaya dayattınız.
Yaklaşık 10 seçim kaybetmiş, yalan iftirada nam salmış, adam akıllı tek bir proje üretememiş birimiydi alternatifiniz?
Maalesef kaybettiniz.
İktidar olsanız bile kaybettiniz...
Gerçi bu kafayla bırak iktidar olmayı muhalefette kalacağınıza bile inanmıyorum.

Bir doğal afet suistimali yaptınız ve bu yolla mevcut hükümeti devirme girişimi yapabileceğinizi sandınız değil mi, her yere yalan iftira karalamalar empoze ettiniz. Yazıklar olsun size...

Yazıklar olsun masaya, 6 kişi bir muharrem ince bile olamadınız. 4 kişi bir Akşener olamadınız. Yazıklar olsun...

6 lı masa bana AKP iktidarını savundurdu ya dahada bişey demiyorum...

Benim yanında 6 lı masa bitmiştir...
Bu saatten sonra Mansuru da aday koysalar vermem.

Boykota devam...

@MevaMeva is verified member., aksini açıklayacak değillerdi.
İmamoğlu zaten hüküm yedi, 2 yıl 7 ay. Oynanacak olan bir hükmü var onun zaten başkan gösterilmesi imkansızdı. Birde şişirmeydi o, yani ülke geneli öyle abartılacak oy potansiyeli yok.
Mansur kaliteli bir adam. Ciddiyim bu konuda. Ama oda doğu ve güneydoğudan oy alamaz. Hatta olan oylarında kaybeder.
Kemal hdp ye masa yolu açmış oldu bu hamle ile. Hdp aday çıkaracağını açıkladı. Geri çekerse adayı şaşırmam. Muhtemelen Meral Muharremin arkasında duracaktır. Buda Muharremin yıpratır. Yani ilk tur herkes için hayal kozlar ikinci tura...

Meral haklıydı. Meralın çekilmesiyle solun nekadar kokuşmuş olduğunu gördük.
Yalan iftira ve karalamalar başladı.
Kaliteleri bukadar. Hayatımda ölsem dahi oy vermeyeceğim üç parti var Hdp, MHP, İyi parti
Gerisi islam düşmanlığı bitmedikçe sol a asla oy vermem. Sağa gelince AKP ilk dönemleri olsa başım üzerine ama bu çürümüş teşkilatlar benim oyum olmaz.
Saadet irancı ha Saadete oy vermişim ha Rusya ya farketmez. O yüzden saadet kara listem.
Babacan kendini abd ye pazarladı. Erdoğan eşbaşkanlık yapamadı, bopu yürütemedi ben adayım dedi. O uüzden onuda gözde çıkardım. Kaldı Davutoğlu.... O masaya oturacak kadar basiretsiz, hdp nin masaya oturacağım bilecek kadar ileriyi gören ama o masada direnen bir adamın yanında asla olmam...

Alayına boykot...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri