Ailemize Ramazan Geldi :) (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı AsyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İslam'da Aile Hayatı
Çooookkk uzun zamandır görmediğiniz ama çokkkk sevdiğiniz, ‘ayy bi gelse de görsem’ diye beklediğiniz bir dostunuz arıyor ve diyor ki; ‘Bir hafta sonra sana geliyorum.’ Neler yapar, neler hisseder, neler yaşarsınız?
☺️
Ben şu an o haldeyim işte
?
Oturuyoruz, birden durup ‘Ayyy bir hafta kaldı Ramazana yaa’ deyip, hadi hadi salavat halkası yapalım koşun koşun diye çocukları galeyana getiriyorum
?
Çünkü tatlı misafirimizin yollarına bi salavat halısı sermeyelim mi:) Çocuklar hadi Kur’anı açıp kelime bulmaca oyunu oynayalım, bu hafta Kuranımıza daha da fazla dokunalım deyip çocukların tepesine dikiliyorum
☺️
Çünkü Ramazanı daha o gelmeden ayet ayet çağırmayalım mı?:) Ayy yavrum, misafir gelecek, hadi evimizi süsleyip hazırlayalım deyip planlar yapıyorum, süsler, mahyalar hazırlıyorum. Çünkü Ramazana onu ne özler, ne hasretle bekler olduğumuzu göstermeyelim mi?:) Bak size yazarken yine heyecanlandım
?
Kolay mı, o bu değil, onbir ayın sultanı Ramazan geliyorrr, haydi cümleten hazırlığa, duaya, şükre, ailece arınmaya... Şükür bu yıl da Ramazan’a kavuşturana
?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Hatice Kübra Tongar

1.md.jpg

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri