Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beyin Fırtınası Ağzınızdan ne çıktığına dikkat edin; kelimelerin gücü..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asminya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asminya

FK Üyesi

İkili ilişkilerde taraflara iyi gelme anları çoğunlukla birbirini tutmaz.
Bir taraf tüm zihnini toparlayıp rahatlarken, diğer taraf karışır ve zihin bulanır...

Belki siz de yorumlamak istersiniz, ben görünce çok beğenmiştim çünkü.
Konu açmadan da geçmek istemedim.

Ben daha çok bu konuda aktarım kısmına değinmek istiyorum.
Bizim karşımızdakine ne aktardığımızdan ziyade karşımızdakinin ne anladığı önemlidir. Çünkü anlattıklarımız karşımızdakinin anlama kapasitesi kadar değer ve karşılık bulur.

Bu şu demektir ki sizin zihninizde yerine oturmuş sistemli bilgi bir başkasının zihin dünyasını allak bullak edebiliyor.
Bana göre bu bizim bilgiyi aktarım sistemimiz ve nereden nasıl başladığımız la alakalı...
Bu yüzden bir şeyi anlatırken yada aktarırken yada paylaşırken karşımızdaki kişinin düzeyini dikkate almakla beraber kendi metodolojimizide iyi belirlemeli ve karşımızdaki kişinin anlayacağı dil ve uslup ile yola koyulmalıyız.

Yoksa aktarımını karşımızdaki zihinde çöp yığını olmaktan öteye gitmez.

Ben iletişim kısmının karşı tarafın anlamak istediği kısma değinmek istiyorum.
İstediğin kadar basit ve anlaşılır anlattığını düşün karşındaki seni anlamak istemiyorsa kafası tamamen kompleks bir hal alacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri