Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mutluluk Kumbarası Ağustos Ayı Mutluluk Kumbarası (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 4
ZoeZoe is verified member.

Klasik girişimi yapayım. Merhabalarrrr yine benn. @NoktA ile başladığımız bu konunun altıncısını açmak beni mutlu ediyor.
Yine de kalbimdeki hüznü atamıyorum. Var olan orman yangınlıarı beni hayli üzüyor.
İnşallah bir an önce geçmiş olur.

Sizi ağustos ayı mutluluk kumbarasıyla baş başa bırakıyorum :)

Son düzenleme:
İlk Ağustos mutluluğumu ölümsüzleştireyim :cici:

Marka patentim an itibariyle onaylandı ve ben aylardır bu mücadeleyi veriyordum çok mutluyum uş;;

Devam eden dünyadaki yangınlar nedeni ile mutlu olmayı başaramıyorum.
Bu ay verimimin toplandığı ay. Bahçede şenlik var. Şükür herkes faydalanıyor. Bir nebze bu acımı dindiriyor.

Onca acının var olduğu bir ağustos da tek mutluluğum büyük aşkımın bu ayda doğmuş olması galiba

Bugün benim ilk göz ağrım büyük aşkımın doğum günü:)

Bugün günlerden mezuniyet töreni :)

20210824_141421.md.jpg

@NoktA, tebrik ve takdir ediyorum seni...

Tebrikederim @NoktA cım ben mezun olmuşum gibi mutluyum ?

Teşekkür ederim canım benim :ks:

Mutlulu gu çok gördü saglik olsun kumbaraya atilan mutluluk mesajlarını okuyarak mutlu olan arkadaşların mutluluklarina ortak olalim

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri