- Web sitesi
- forummeskeni.com
- Burç
- Balık
- Hobim
- Rap-Hiphop
- İsim
- Fatih
- Meslek
- Özel
- Takım
Makelesi yazılacak poppüler bir isimdir herzaman acun ılıcalının geçtiği isimler.
Televolede muhabirliğinden tut yapmadığı iş kalmadı
ingilizcesi iyi oldugundan irtibatlarını o şekilde canlı tuttu her röportajlarında
konuşma mizahı ile zaten halk diline yakın bir şivesi vardı
ayna programını sunan insan ile karşılaştırıldı çoğu zaman
ama aynayı sunanın dil yetenegi daha fazlaydı her dildi
acunda ise tek dildi
neyse nerden nereye dediğimiz lafının reelde gerçekleşmiş hali
acun kendinden üretmediği ama üretilmişleri alarak türkiyeye uyarlamasıyla yaptıgı programlar tutunca
anlaşma yaptıgı kanallardan format olarak ve yurt dışı program sahiplerininde yaptıgı ödemelerle
hazır bil kanal alarak tamamen kendi iradesinde yaptıgı yayınlar olaylar içeriginde bu günlere gelmiştir.
çok uzun geliş hikayesine dahaylı sözlük anlamı çıkarıla bilir aslında ben başlangı. yaptım bıraktım sizde ne gibi bir tanımlaması olabilir yorumlarınızı bekliyoruz.. bunun fazlası sözlükten çıkar make olur.
Televolede muhabirliğinden tut yapmadığı iş kalmadı
ingilizcesi iyi oldugundan irtibatlarını o şekilde canlı tuttu her röportajlarında
konuşma mizahı ile zaten halk diline yakın bir şivesi vardı
ayna programını sunan insan ile karşılaştırıldı çoğu zaman
ama aynayı sunanın dil yetenegi daha fazlaydı her dildi
acunda ise tek dildi
neyse nerden nereye dediğimiz lafının reelde gerçekleşmiş hali
acun kendinden üretmediği ama üretilmişleri alarak türkiyeye uyarlamasıyla yaptıgı programlar tutunca
anlaşma yaptıgı kanallardan format olarak ve yurt dışı program sahiplerininde yaptıgı ödemelerle
hazır bil kanal alarak tamamen kendi iradesinde yaptıgı yayınlar olaylar içeriginde bu günlere gelmiştir.
çok uzun geliş hikayesine dahaylı sözlük anlamı çıkarıla bilir aslında ben başlangı. yaptım bıraktım sizde ne gibi bir tanımlaması olabilir yorumlarınızı bekliyoruz.. bunun fazlası sözlükten çıkar make olur.