%99 'unun Soyu Tükenmiş! (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı AsyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz?
Geri kalan %1'i bu kadar çok çeşitken..Aklım almadı bunu..İlginç..:cl:

Joker hakkımı kullanmak istiyorum National geographic i bağlayın lütfen ???

@Mizgin dünya milyonlarca yıla hizmet etmiş, bir türün varlığı mutasyon ve ekolojik sistem göz önüne alındığında Yüz Bin sene ayakta kalması mucize değil ama çokta mümkün değil. Değişen iklim şartları ve yaşam koşullarıyla beraber doğadaki yerini başka canlılara bırakıp tarih sahnesinden kaybolmaktadırlar. Salgın hastalıklar sadece bizde değil hayvanlardada olan Birşey...

@ZiLaN ililetişim bilgisinden mail formu doldur ziyaret etsinler :)

Everim , mutasyon , salgın hastalıklar , katliamlar , ekosistem, doğal denge , besin zinciri vs vs Birgün insan ırkının da sonunu getirecek olan şey değil mi ?

Darısı kadın katillerinin çocuk istismarcilarinin başına

Her akşam tv de bir koca karısı tarafından öldürüldü diye bir haber izliyorsak onlarında darısı başına

Sorun insan canının hiçe sayılması.
hergün ölen onlarca erkek ve devletlerin güvenlik güçleri tarafından. İlla anlam kazanması için eşi tarafından mı öldürülmesi lazım...
olaylara doğru bakmaksak , bakmamızı istedikleri taraf olmamız istedikleri tarafta oluruz.
Aynı zamanda dünyada çocuk istismarını dillendirenler en çok çocuk ticareti yapanlardır.

istismarın her türlüsüne , Ölümün her şekline karşI olmak varken neden kategorilendirip ve anlamsızlaştırıyoruz ki.

Az biraz araştırırsanız pişirilip önümüze konan tabağın yeni olmadığını , öncedendevar olan bir durum olduğunu , bazı şeylerin meşrulaştırılması için kullanıldığımızı anlarız diye düşünüyorum..

gerçek slogan şu olmalı : Katilllerin ve zalimlerin soyu kurusun....

Sorun insan canının hiçe sayılması.
hergün ölen onlarca erkek ve devletlerin güvenlik güçleri tarafından. İlla anlam kazanması için eşi tarafından mı öldürülmesi lazım...
olaylara doğru bakmaksak , bakmamızı istedikleri taraf olmamız istedikleri tarafta oluruz.
Aynı zamanda dünyada çocuk istismarını dillendirenler en çok çocuk ticareti yapanlardır.

istismarın her türlüsüne , Ölümün her şekline karşI olmak varken neden kategorilendirip ve anlamsızlaştırıyoruz ki.

Az biraz araştırırsanız pişirilip önümüze konan tabağın yeni olmadığını , öncedendevar olan bir durum olduğunu , bazı şeylerin meşrulaştırılması için kullanıldığımızı anlarız diye düşünüyorum..

gerçek slogan şu olmalı : Katilllerin ve zalimlerin soyu kurusun....
Oda olur
Kötüler gebersinde

1 saat 20 dakka önce facede kocasından o dayak yiyen ablayı paylaştım . hani silahı tutukluk yapmışta kabzasıyla dövülen..
ve şu notu düşmüştüm kadının yalvarışına karşı..

bu ablanın isyanı haklı.. savcılık o adamı salarsa o adam yarım bıraktıgı işi ablanın dediği gibi yapacak öldürecek.. bence bu ablanın demesi gerek sözleri şu olmalı... eger bana gelirse o beni öldürmeden ben onu öldürmek zorunda kalabilirim... bunu demesi lazım bence dedim..

yani biz herşeyi Allahdan beklediğimiz sürece o işler normale dönmez.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri