Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

%99 'unun Soyu Tükenmiş!

Joker hakkımı kullanmak istiyorum National geographic i bağlayın lütfen ???

@Mizgin dünya milyonlarca yıla hizmet etmiş, bir türün varlığı mutasyon ve ekolojik sistem göz önüne alındığında Yüz Bin sene ayakta kalması mucize değil ama çokta mümkün değil. Değişen iklim şartları ve yaşam koşullarıyla beraber doğadaki yerini başka canlılara bırakıp tarih sahnesinden kaybolmaktadırlar. Salgın hastalıklar sadece bizde değil hayvanlardada olan Birşey...

@ZiLaN ililetişim bilgisinden mail formu doldur ziyaret etsinler :)

Everim , mutasyon , salgın hastalıklar , katliamlar , ekosistem, doğal denge , besin zinciri vs vs Birgün insan ırkının da sonunu getirecek olan şey değil mi ?

Her akşam tv de bir koca karısı tarafından öldürüldü diye bir haber izliyorsak onlarında darısı başına

Sorun insan canının hiçe sayılması.
hergün ölen onlarca erkek ve devletlerin güvenlik güçleri tarafından. İlla anlam kazanması için eşi tarafından mı öldürülmesi lazım...
olaylara doğru bakmaksak , bakmamızı istedikleri taraf olmamız istedikleri tarafta oluruz.
Aynı zamanda dünyada çocuk istismarını dillendirenler en çok çocuk ticareti yapanlardır.

istismarın her türlüsüne , Ölümün her şekline karşI olmak varken neden kategorilendirip ve anlamsızlaştırıyoruz ki.

Az biraz araştırırsanız pişirilip önümüze konan tabağın yeni olmadığını , öncedendevar olan bir durum olduğunu , bazı şeylerin meşrulaştırılması için kullanıldığımızı anlarız diye düşünüyorum..

gerçek slogan şu olmalı : Katilllerin ve zalimlerin soyu kurusun....

Sorun insan canının hiçe sayılması.
hergün ölen onlarca erkek ve devletlerin güvenlik güçleri tarafından. İlla anlam kazanması için eşi tarafından mı öldürülmesi lazım...
olaylara doğru bakmaksak , bakmamızı istedikleri taraf olmamız istedikleri tarafta oluruz.
Aynı zamanda dünyada çocuk istismarını dillendirenler en çok çocuk ticareti yapanlardır.

istismarın her türlüsüne , Ölümün her şekline karşI olmak varken neden kategorilendirip ve anlamsızlaştırıyoruz ki.

Az biraz araştırırsanız pişirilip önümüze konan tabağın yeni olmadığını , öncedendevar olan bir durum olduğunu , bazı şeylerin meşrulaştırılması için kullanıldığımızı anlarız diye düşünüyorum..

gerçek slogan şu olmalı : Katilllerin ve zalimlerin soyu kurusun....
Oda olur
Kötüler gebersinde

1 saat 20 dakka önce facede kocasından o dayak yiyen ablayı paylaştım . hani silahı tutukluk yapmışta kabzasıyla dövülen..
ve şu notu düşmüştüm kadının yalvarışına karşı..

bu ablanın isyanı haklı.. savcılık o adamı salarsa o adam yarım bıraktıgı işi ablanın dediği gibi yapacak öldürecek.. bence bu ablanın demesi gerek sözleri şu olmalı... eger bana gelirse o beni öldürmeden ben onu öldürmek zorunda kalabilirim... bunu demesi lazım bence dedim..

yani biz herşeyi Allahdan beklediğimiz sürece o işler normale dönmez.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri