Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İktibas 6 Şubat depremi tetiklendi mi? (1 Görüntüleyen)

6 ŞUBAT DEPREMİNİ AMERİKALILAR MI TETİKLEDİ?!

"Amerikalı 3 Bilim Adamı, Türkiye'deki 2023 Depreminin kasıtlı olarak tetiklenmesi nedeniyle Savaş Suçları ve İnsanlığa Karşı Suç İşlendiği iddiası ve bu iddianın soruşturulması ve kovuşturulması ve sonucunun tüm dünyada duyurulması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne bir açık mektup gönderdi.

Açık mektup bir makale olarak, Sosyal Bilimlerde Araştırmalarında İlerlemeler Dergisi'nde, Tıp doktoru Mark Whiteside, fizik ve nükleer kimya alanlarında çalışan J. Marvin Herndon ve Max Planck Kimyasal Ekoloji Enstitüsü üyesi Ian Baldwin'in imzasıyla yayımlandı.

"Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne Açık Mektup! Türkiye Cumhuriyeti'nde 6 Şubat 2023 Depremini Kasıtlı Tetikleme Nedeniyle Savaş Suçları ve İnsanlığa Karşı Suçlar İddiası" başlığıyla yayımlanan makalede, HAARP ve Tromsø gibi elektromanyetik radyasyonu büyük ölçüde yönlendirebilecek teknolojiler hatırlatırken; bu teknolojilerin "jeofiziksel sismik istikrarsızlık" oluşturma ihtimali değerlendirildi ve "Gizli Jeofizik Silah" vurgusu yapıldı.

6 Şubat depreminden kısa bir süre sonra -22 Mart 2023'te yayımlanan makalenin özet kısmı şu şekilde:

"1968'de MacDonald, ordunun gelecekte depremleri tetikleyecek araçlar geliştirebileceği olasılığını öngördü: "Jeofizik savaşın anahtarı, az miktarda enerji eklenmesinin çok daha büyük miktarda enerji açığa çıkaracağı çevresel istikrarsızlıkların belirlenmesidir."

1997'de ABD Savunma Bakanı William Cohen, bu tür faaliyetlerde ordunun yer aldığını doğruladı. 2002'de Rusya Devlet Duması'nın 90 milletvekili, Birleşmiş Milletleri Amerikalıların yeni bir jeofizik silah üzerinde deneyler yaptığı konusunda uyardı ve uluslararası bir yasak talep etti.

ABD, Norveç ve diğer ülkeler, depremleri tetikleyebilen elektromanyetik "iyonosfer ısıtıcılarına" sahiptir. 6 Şubat 2023'te, Suriye'nin kuzey sınırına yakın güney Türkiye'de 7,8 büyüklüğünde güçlü bir deprem meydana geldi, ardından Türkiye ve Suriye'nin bazı bölgelerini harap eden başka bir deprem ve artçı sarsıntılar meydana geldi, bildirildiğine göre ölü sayısı 55.100'ü aştı, çoğunluğu kadın ve çocuk, çok daha fazla sayıda yaralı ve tahmini 1,5 milyon kişi evsiz kaldı. Olaydan önce ve hemen sonrasında gerçek ve sahte haber raporları, burada açıklanan bilimsel gerçekler ve koşullar, 6 Şubat 2023 depreminin kasıtlı olarak tetiklendiği ve savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar oluşturduğu yönündeki iddialarımızın Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından tam, kapsamlı ve eksiksiz bir şekilde araştırılmasını gerektirmektedir."FB_IMG_1739982539955.webp
 
Deprem akabinde bu tarz haberler cikmisti yapilabilme ihtimalinin cok dusuk oldugu soyleniyordu Abd nin parmagi vardir yoktur ayri mesele fakat suanki yonetim zamaninda Abd ile Türkiyeyi karsi karsiya getirmek icin yapilacak her turlu girisim ve hamleler icin mesafeli olmakta fayda var Trump kazanirsa filistin savasi buyuk ihtimalle sona erer tahmininde bulunmustuk ( e ama trump filistini bosalticam dedi v.b bu tur soylemlere takilmayalim netenyahunin yaninda oyle konusmasi gerekiyordu onu yapti ve bitti hatta israil gazeteleri dahi Trump in soylediginin mantikli aciklamasi yok dediler)
Trump ve özellikle musk ile devletmizin aleni fazla olmasada kapali kapilar ardinda kayda değer ittifaki söz konusu kimi zaman objektifler onunde elestirel karsi aciklamalar söz konusu olabilir fakat sahaya yansiyacagini hic sanmiyorum
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri