Bir toplumda kader kelimesi ne kadar sık kullanıyorsa, o toplumda Allah'a o kadar iftira edildiğine hümedeceksiniz.
Bazı şeyler vardır gerçekten önlenemez. Ancak Kur'andaki kader tabiat yasaları anlamındadır. Ölçü demek yani..
İslami bir tavır, ancak her türlü önlemi aldıktan sonra tevekkül etmek ve isyan etmemektir..
Canı veren Allah'tır alanda yine odur.. Ancak eğer ihmal varsa, bu suçtur ve araştırılması gerekir..
Keşke kader demek yerine daha içten o insanların acılarını anlayabilselerdi.. Bu kader neden hep fakir fukaranın kaderi?
Onlara hep ölümü takdir eden Allah size saraylarda keyif sürmenizimi takdir ediyor.. Siyasi konuları sevmiyorum ama yanlış bir söylem..
Böyle zamanlarda hassas olup, daha özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum..
Madenciler asgari ücretle çalışırken, bir gazeteci bir iş adamından 10 milyon euro aracılık rüşveti isteyebiliyor..
Üstelik bu iddia da değil, ayyuka çıkmış şeyler..
Bu ne adalet, ne insanlık ne de İslam ile bağdaşır..
İşçi hakları iyileştirilmelidir. Önlemler arttırılmalı, gerekli mevzuat yapılmalıdır..
Bence en onurlu insan, alın teri ile emeği ile parasını kazanan insanlardır..
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.. Soma olayı halen ben de bir travmadır..
Bu da ondan aşağı kalır bir olay değil bence..
İhmal var m yok mu bilemem uzmanı değilim, ancak üzücü bir olay.. Daha araştırılmadan kadere yüklenmesi yanlıştır.
İmzamdaki diziler her şeyi anlatıyor gerisi laf kalabalığından başka bir şey değil..