Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haftanın Tartışması 2022 yılından beklentileriniz neler?

Ben başlayayım.
Bulunduğum yerdeki işi bırakıp yeniden yap-sat yada çeşitli inşaat işleri ile uğraşmayı düşünüyorum. Burada harcadığım zaman verdiğim emek aldığım paraya değmiyor.
Fabrika planım hala askıda. Suyu ve kapsayan araziyi satın aldık. Sıradaki aşama için biraz beklemek gerek

Yılbaşı ertesinde dış piyasanın durumuna göre yüklü mal çekmeyi planlıyorum (dolar süpriz yapmazsa).
Oto galeri girişimimiz var nasipse Ocak ayı içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz Allahım utandırmasın.
Şahsım için değişen bir gelişim olamaz ben planlarımı seneye göre değil ertesi günden yarına geçeceğim süre de günlük yaparım.
Hayırla gelsin 2022.
Tüm insanlıga barış ve huzur getirsin. fkbudur0

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Düzlüğüne çıkmayı planlamaktan başka hedef yok şu an..
Hayat neleri getirir bilinmez..
Rabbim hayırlısını nasip eylesin cümlemize inş..

Önce Sağlık.
Sağlık elverdiği sürece daha profesyonel bir işe çevirmeyi planlıyorum.
Takriben Mayıs Haziran aylarında bi atılım bunun için.
Aslında hedef daha fazla insana yardım eli uzatabilmek.
Bu dünyada kendi adıma başka bi isteğim yok. Olmasa da olur.
Kendime ait fındık bahçelerim var. Tek başıma ömrümü orada da çok rahat sürdürebilirim.

Herkesin beklentilerinin tersine zamlarla geldi 2022.
Hali hazırda pek huzur ve sağlıkta getireceğe benzemiyor
Radikal kararlar almak lazım bu süreçte.
Hayat yeteri kadar zor. Kendi kendimize zor kılmayalım.

Hem evlerin hem sanayinin en önemli ve en zorunlu tüketim kalemine bir yılda %100’ün, bir günde de %50’nin üzerinde zam yapılır mı?

Bu, kaşıkla verileni kepçeyle almak değilde nedir?
Ak Parti nereye koşuyor ?
Bu politik kararların sonucunun ne olacağını bilmiyorlar mı?

Bugün çok önemli bir gün.
Memur ve tüm emekliler için önümüzdeki bir yılı nasıl geçireceklerinin baz alındığı rakamlar açıklanacak. Yani memur ve emekli zammı bugün belirlenecek.
Şimdiden söylemekte fayda var ; elektriğe yüzde 130 zammın yapıldığı yerde, yüzde 50 zam açıklasanız bile kimseye bir faydası olmaz.
Ve %130 altında bir zam açıklanırsa bu hükümetin halkı nasıl sattığını bize gösterecek
Alın size 2022 den beklentiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri