Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük 10 milyon tl'si olan zengin midir sorunsalı

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Bereket yoksa, 100 milyon $'ı olan da zengin sayılmaz.

Doyumsuzluğun göstergesi. İnsanlar 7500 tl lik emekli aylığıyla geçiniyor, geçinmeye çalışıyor.

Sözünüze katılmakla beraber belirli bir seviyede olan ( miktar önemli değil ) kazanç ve variyet sahibi insanlarda doyumsuzluk hissi şahsiyetlerine yerleşmiş ise emekli vs vs kesim ile kıyaslamak uygundur emsal ve örnek olarak gösterilebilir. Diğer yandan varlık sahibi bir çok kesimin alt tabakada olan kişilere ilgi ve alakalarına da şahidim bu kişileri asla genellemeye alarak ar yoksunu karakterlerle değerlendirmeye almam.

Bilinci olmayan kişilerin sahip oldukları sürekli daha fazlası olsun hissi bünyede oldukça 10, 100, 1000 ... ne olursa olsun zengin değildir. Mutlak kaybetmeye mahkum kişi ve kişilerdir.

bana 10 milyon verin ben bir deneyeyim zengin olunuyor mu bir bakayım sonra size de söylerim :p

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri