Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

10 Kasım'da 'putlara tapınma' paylaşımı yapan doktora tutuklama

Kadir53

Osmanlı Torunu
Aktif Üye
Burç
Koç
Memleket
Rize / Çayeli
lIr3ry
10 Kasım'da “Putlara tapınma, Saygı Allah'a olur" paylaşımı yapan Dr. Mehmet Arslan tutuklandı.

6733295872644731.jpg

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 86'ıncı ölüm yıl dönümü geride kaldı.

10 Kasım'da Türkiye genelinde anma programları yapıldı.

Atatürk'ün ölüm saati olan 09.05'te tüm ülkede sirenler çaldı, saygı duruşları yapıldı.

DOKTORUN PAYLAŞIMINA SORUŞTURMA

O sıralarda tıp doktoru Mehmet Arslan, bir paylaşım yaptı.

“Putlara tapınma, Saygı Allah'a olur" ifadelerini kullanan Arslan hakkında soruşturma başlatıldı.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Arslan, tutuklanırken söz konusu paylaşımı ve diğer paylaşımları soruldu.

Arslan'ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Söz konusu hesabı kendisinin kullandığını ve paylaşımı da kendisinin yaptığı belirten Arslan, ifadesinde şöyle konuştu:

"HİÇBİR ÖZEL ŞAHSİYET BELİRTİLMEMİŞ"

"Hiçbir özel şahsiyete belirtilmiş bir şey yok, ben bir hekimim, can kurtarmaya çalışan kanser hekimiyim, siyonist kanserle mücadele ediyorum, şu hassas günlerde onların dünyadaki uzantılarına değiniyorum. RabbiDr isimli hesap bana aittir, o paylaşımı ben yaptım diye hatırlıyorum, paylaşım istediğim gibi olmadı, ben paylaştığım resimdekinin Atatürk heykeli olduğunu bilmiyordum, toplu bir heykeldi, resmi bir eyleme yetişiyordum."

6733256a7c82f239__w1200xh1568.jpg

67332a526ce39524__w1200xh773.jpg

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Tamam puta tapmak heykele tapmak vs çok absürt abes bir durum. Kimse puta tapmıyor zaten sadece anıyor ve bir büstün önünde vs anma gerçekleştiriyor.
Ha madem ki doktor bey böyle beylik laflar etmiş, biraz delikanlı adam olsaydı da kıvırmadan dediklerinin arkasında dursaydı. Sonradan zoru görünce ben onu kastetmedim vs gibi saçma argümanları kimse yemiyor. Sevmeyebilirsiniz sevin demiyor ya da zorlamıyor kimse ama saygı duyacaksın bu kadar net.
Ben de Recep Tayyip Erdoğan dan nefret eden biriyim ama saygı duyuyorum neden çünkü devletin başkanı şuan ülkenin lideri, en azından bulunduğu makamdan ötürü saygı duyuyorum.
Ya bu gibi paylaşımlar yapmayacaksınız ya da yapıyorsanız yaptığınızın arkasında duracaksınız.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri